Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzak arkadaş görmek

Rüyada uzak arkadaş görmek

Rüyada uzak arkadaş görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada uzak arkadaş gördüyseniz:

  • Ufukta aşk veya sevgi dolu ilişkiler var.

Rüyada uzaktaki bir arkadaşını görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına delalettir.

Rüyada uzaktaki arkadaşını görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine tabir olunur.

Rüyada uzak bir arkadaşını görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, ev sahibi olunacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine inanılır.

Rüyada uzak bir arkadaş görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, işlerinde berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzakta olan arkadaş görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada uzak arkadaş görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada uzakta olan arkadaşını görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, onlardan fayda göreceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments