Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzakta olan arkadaş görmek

Rüyada uzakta olan arkadaş görmek

Rüyada uzakta olan arkadaş görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzakta olan arkadaş gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselerle duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu bir yapı içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada uzakta olan arkadaşı görmek arkasından gıybet edeceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzakta olan arkadaş görmek patron koltuğuna yükseleceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine delalettir.

Rüyada uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzak arkadaş görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzak bir arkadaşını görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada uzaktaki bir arkadaşını görmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret eder.

Rüyada uzaktaki arkadaşını görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, esenliği bulacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzak bir arkadaş görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments