Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktaki bir arkadaşı görmek

Rüyada uzaktaki bir arkadaşı görmek

Rüyada uzaktaki bir arkadaşı görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, gönlünce harcama yapmasına, sevinç dolu haberler alacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada uzaktaki bir arkadaşı gördüyseniz:

  • Zekanızın keskinliğine karşılık duygusal olarak aynı derecede güçlü değilsiniz.

Rüyada uzaktaki arkadaşlarını görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzaktaki bir arkadaşı görmek sevdiği insanların olacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada uzakta olan arkadaşını görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, başını yastığa daha rahat koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzak bir arkadaşını görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzakta olan arkadaş görmek hoşluk içinde olacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada uzaktaki bir arkadaşını görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzaktaki arkadaşı görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine delalettir.

Rüyada uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments