Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktaki bir arkadaşını görmek

Rüyada uzaktaki bir arkadaşını görmek

Rüyada uzaktaki bir arkadaşını görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada uzaktaki bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Değişken olaylar veya durumlar nedeniyle kafanız karışabilir.

Rüyada uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada uzakta olan arkadaşını görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada uzak bir arkadaş görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına rivayet eder.

Rüyada uzaktaki bir arkadaşı görmek işinde en iyisi olacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada uzaktaki arkadaş görmek büyük mutluluklar yaşanacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sıkıntılarına ortak olacağına inanılır.

Rüyada uzakta olan arkadaş görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına inanılır.

Rüyada uzak bir arkadaşını görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada uzakta olan arkadaşı görmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments