Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktaki arkadaşı görmek

Rüyada uzaktaki arkadaşı görmek

Rüyada uzaktaki arkadaşı görmek kazançlı bir adım atılacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, insanlarla iç içe olacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzaktaki arkadaşı gördüyseniz:

  • Nedensiz yere çok fazla yorulmanıza gerek kalmayacak.

Rüyada uzak bir arkadaş görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına işarettir.

Rüyada uzaktaki arkadaş görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, hatalarını fark edeceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada uzak bir arkadaşını görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada uzakta olan arkadaşını görmek iş hayatında başarılı olmaya, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzaktaki arkadaşlarını görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzaktaki bir arkadaşını görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine tabir olunur.

Rüyada uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek kötüyse düzeleceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzakta olan arkadaşı görmek işlerinden de geri kalacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments