Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzakta olan arkadaşı görmek

Rüyada uzakta olan arkadaşı görmek

Rüyada uzakta olan arkadaşı görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, variyet sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada uzakta olan arkadaşı gördüyseniz:

  • Söz konusu kimsenin yardımı, çok kısa bir süre içinde size çok gerekli olabilir.

Rüyada uzak bir arkadaşını görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine delalettir.

Rüyada uzak arkadaş görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, para kazanmaya başlayacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada uzakta olan arkadaş görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzaktaki arkadaşı görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzaktaki arkadaşlarını görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine alamet eder.

Rüyada uzaktaki arkadaşının geldiğini görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzakta olan arkadaşını görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına alamet etmektedir.

Rüyada uzaktaki bir arkadaşını görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments