Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının saçının uzadığını görmek

Rüyada kocasının saçının uzadığını görmek

Rüyada kocasının saçının uzadığını görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının saçının uzadığını gördüyseniz:

  • Genel zamanların aksine, hiçbir gerçek dost doğruyu işitmek istemiyor olabilir.

Rüyada kocasının saçının uzadığını görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine delalettir.

Rüyada kocasının sakalının uzadığını görmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun saçının uzadığını görmek kazanılan paranın artacağına, ticaretin büyüyeceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada saçı uzamak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada saçları uzamak kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada kendi saçının uzadığını görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada saçımın uzadığını görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saçlarının uzadığını görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments