Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının uzadığını görmek

Rüyada arkadaşının uzadığını görmek

Rüyada arkadaşının uzadığını görmek zararın telafi edileceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının uzadığını gördüyseniz:

  • Bir ilişki zaman içinde hayatınızda fark yaratabilir.

Rüyada arkadaşının saçlarının uzadığını görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının saçının uzadığını görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının uzadığını görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın saçının uzadığını görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının saçının uzadığını görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının boyunun uzadığını görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments