Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçlarının uzadığını görmek

Rüyada birinin saçlarının uzadığını görmek

Rüyada birinin saçlarının uzadığını görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, her şeyin sarpa saracağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına inanılır.

Rüyada birinin saçlarının uzadığını gördüyseniz:

  • Gelecek haberler uzun bir zaman dilimini etkileyebilir.

Rüyada başkasının saçının uzadığını görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçların uzadığını görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının uzadığını görmek hem geleceğinin güzel olacağına, sadece kendisini düşüneceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine işaret eder.

Rüyada saçlarınızın uzadığını görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına yorulur.

Rüyada saçlarının uzadığını görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının saçının uzadığını görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına delalettir.

Rüyada saçın uzadığını görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saç ve sakalın uzadığını görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments