Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyuyanı uyandırmak

Rüyada uyuyanı uyandırmak

Rüyada uyuyanı uyandırmak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, Allah katında yükseleceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine işarettir.

Rüyada uyuyanı uyandırmak gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle tanışabilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada düşerken uyanmak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, bir sınavdan geçileceğine işarettir.

Rüyada tam düşerken uyanmak maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tokat yiyerek uyanmak başarılarının devam edeceğine, maddi zarara gireceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına delalet eder.

Rüyada rüyadan uyanmak hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken uyanmak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dua okurken uyanmak hükmünün geçmeyeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada ezan sesine uyanmak kırılan bir kalbin tamir edileceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada dua ederek uyanmak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments