Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dua ederek uyanmak

Rüyada dua ederek uyanmak

Rüyada dua ederek uyanmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, korkularının yok olacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada dua ederek uyanmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı konularda daha rahat çalışmanızı veya rahat etmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada dua ederek uyanmak hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına rivayet eder.

Rüyada annesini dua ederken görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini dua ederken görmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, elinin darlık görmeyeceğine, başarıları ile tanınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta dua ederken görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, hayallerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini dua ederken görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini dua ederken görmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını dua ederken görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine inanılır.

Rüyada anneyi dua ederken görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, işlerini hafifleteceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments