Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezan sesine uyanmak

Rüyada ezan sesine uyanmak

Rüyada ezan sesine uyanmak mutluluğun günden güne daha da artacağına, planlarının işe yarayacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada ezan sesine uyanmak gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz özelikle ön plana çıkabilir.

Rüyada ezan sesine uyanmak ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada ezan okunurken uyanmak alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine delalettir.

Rüyada ezana uyanmak ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada sabah ezanında uyanmak içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ezan duyarak uyanmak afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, şans ve kısmet elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ezan okuyarak uyanmak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada ezanla uyanmak manevi olarak hasar alınacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments