Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dua okurken uyanmak

Rüyada dua okurken uyanmak

Rüyada dua okurken uyanmak planların aksayacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, hasta ise iyileşeceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, hidayete ereceğine delalettir.

Rüyada dua okurken uyanmak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemeyi geliştirmek için yapacağınız planlar araştırma yapmayı gerektiriyor.

Rüyada dua okurken uyanmak elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kuran okurken uyanmak rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine alamet eder.

Rüyada yasin okurken uyanmak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ayetel kürsi okurken uyanmak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulur.

Rüyada dua okurken görmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, ele geçen kazancın artacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ezan okurken dua etmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, iyi şartlara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birini dua okurken görmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada birini dua okurken görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, geçim sorunuyla karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments