Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tokat yiyerek uyanmak

Rüyada tokat yiyerek uyanmak

Rüyada tokat yiyerek uyanmak iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tokat yiyerek uyanmak gördüyseniz:

  • Enerji yüklüsünüz.

Rüyada tokat yiyerek uyanmak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, kişinin hayatının değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne tokat yemek sağlığının yerinde kalacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğine tokat atmak eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine tokat attığını görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşine tokat atmak işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, övgü dolu sözler duyacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiden tokat yemek uykusuz geceler yaşayacağına, kurtuluşa kavuşacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye inanılır.

Rüyada bir arkadaşına tokat atmak bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tokat yemek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments