Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüyadan uyanmak

Rüyada rüyadan uyanmak

Rüyada rüyadan uyanmak stresini ve yorgunluğunu atacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, mallarının da hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada rüyadan uyanmak gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz kontrol altına almazsanız davranışlarınız ters etkiler yaratabilir.

Rüyada korkudan uyanmak ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına tabir olunur.

Rüyada düşmeden uyanmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, huzursuz olacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye delalet eder.

Rüyada sevgiliyi uykudan uyandırmak diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına işaret eder.

Rüyada ağlamak ağlayarak uyanmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bağırarak uyanmak çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkası tarafından uyandırılmak kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada yasin okuyarak uyanmak mutluluktan havalara uçacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşüp uyanmak hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments