Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyuyan ördek görmek

Rüyada uyuyan ördek görmek

Rüyada uyuyan ördek görmek başarılarının sürekli olacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işarettir.

Rüyada uyuyan ördek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler duygusal anlamda tepkisel davranışlar içerisinde olabilirler.

Rüyada ördek tavuk görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ördek yakalamak yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, işinin ehli olacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada ördek başı görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına inanılır.

Rüyada ördek yemek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine alamet eder.

Rüyada ördek ayağı görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş ördek görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ördek beslemek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments