Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş ördek görmek

Rüyada pişmiş ördek görmek

Rüyada pişmiş ördek görmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, getirisinden daha fazla olacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş ördek gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada pişmiş ördek görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş ördek yemek ruhsal olarak zarara uğranacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına alamet eder.

Rüyada ördek yavrusunun öldüğünü görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına tabir olunur.

Rüyada elinde ördek görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine işarettir.

Rüyada kedi ve ördek görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine delalettir.

Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına inanılır.

Rüyada ısıran ördek görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş ördek görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments