Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek başı görmek

Rüyada ördek başı görmek

Rüyada ördek başı görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ördek başı gördüyseniz:

  • Neden bahsettiğimi siz daa rahat anlayabilirsiniz.

Rüyada ördek başı görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil ördek yavrusu görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada uçan ördek yakalamak işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada ördeğin yumurtladığını görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine inanılır.

Rüyada ördek yavrusu görmek rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada yeşil ördek yakalamak anne babanın bu sayede mutlu olacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördek yavrusunun öldüğünü görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, ibadete ağırlık verileceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine alamet eder.

Rüyada ördeklerle yüzmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments