Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek yemek

Rüyada ördek yemek

Rüyada ördek yemek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada ördek yemek gördüyseniz:

  • Hayır, tutkularınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Rüyada ördek yemek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, bir şeyden zarar görmeye rivayet etmektedir.

Rüyada ördek yumurtası yemek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada kızarmış ördek yemek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada ördek eti yemek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalettir.

Rüyada pişmiş ördek yemek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ördek avlamak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada ördek yavrusu görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü ördek görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bir ömür olacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments