Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek ayağı görmek

Rüyada ördek ayağı görmek

Rüyada ördek ayağı görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işarettir.

Rüyada ördek ayağı gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten değişikliklere rağmen, siz kendi yolunuzda aynı şekilde ilerlemeye devam edin.

Rüyada ördek ayağı görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada yolunmuş ördek görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine alamet eder.

Rüyada yaban ördeği tutmak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada uyuyan ördek görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine işarettir.

Rüyada ördek ölüsü görmek kısmet alacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru ördek sevmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, fırsatların elden kaçacağına alamet eder.

Rüyada ördek başı görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine delalettir.

Rüyada ördek yakalamak iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments