Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının parasını saklamak

Rüyada başkasının parasını saklamak

Rüyada başkasının parasını saklamak ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, ruhani önderlik yapacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının parasını saklamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin beklentilerini boşa çıkaracak başladığınız işi başarıyla bitereceksiniz.

Rüyada birinden para saklamak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, ruhunu güzelleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada para sakladığını görmek yaşamına bakacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına delalettir.

Rüyada sakladığın parayı bulmak birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, güzel günler görüleceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine delalet eder.

Rüyada para bulup saklamak böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para görüp saklamak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada sakladığı parayı bulmak her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının parasını saklamak kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada eşinden para saklamak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments