Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adam öldürüp saklamak

Rüyada adam öldürüp saklamak

Rüyada adam öldürüp saklamak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada adam öldürüp saklamak gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlardan uzak kalmanız belki daha yararlı olabilir.

Rüyada adam öldürüp saklamak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine yorulur.

Rüyada adam saklamak mutluluk bulacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine inanılır.

Rüyada birini öldürmek ve saklamak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, bol rızık sahibi olunacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada öldürüp saklamak büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına tabir olunur.

Rüyada birinin öldüğünü saklamak sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini öldürüp saklamak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, günahkâr olacağına delalet eder.

Rüyada adam öldürmeye çalışmak maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla adam öldürmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments