Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyurken uyanmak

Rüyada uyurken uyanmak

Rüyada uyurken uyanmak emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çok büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada uyurken uyanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada uyurken uyandırılmak borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada uyurken uyanmak eski bir hastalığın nüksedeceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada başkasını uyurken görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini uyurken görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi uyurken görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği adamı uyurken görmek düşmanların çok üzüleceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini uyurken izlemek başarıya giden yolların açılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına inanılır.

Rüyada uyurken ıslanmak büyük bir ihanete uğranacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments