Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği adamı uyurken görmek

Rüyada sevdiği adamı uyurken görmek

Rüyada sevdiği adamı uyurken görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamı uyurken gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yurtdışı bağlantılı başlıklara ya da yönetimsel değişikliklere bağlı pozisyon değişimleri söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiği adamı uyurken görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir adamı uyurken görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini yatakta uyurken görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına işarettir.

Rüyada sevdiği erkeği uyurken görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi uyurken görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğini uyurken görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kızı uyurken görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı uyurken görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, umutların yıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments