Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını uyurken görmek

Rüyada başkasını uyurken görmek

Rüyada başkasını uyurken görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, sorunlarından arınacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, ağlayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Rüyada başkasını uyurken gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiye sahip olabilirsiniz.

Rüyada uyurken öpülmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına inanılır.

Rüyada herkesi uyurken görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine inanılır.

Rüyada ölmüş kişiyi uyurken görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kızı uyurken görmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, moralinin bozulacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini uyurken izlemek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, hayallerinin suya düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin uyurken görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babayı uyurken görmek hak yolundan uzaklaşacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını uyurken görmek bilmediği duyguları tadacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments