Rüyada uyurken ıslanmak

Rüyada uyurken ıslanmak anlaşmazlıkların biteceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye yorulur.

Rüyada uyurken ıslanmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların geçerli veya anlaşılabilir nedenleri olabileceğini unutmamalı, sabırlı olmalısınız.

Rüyada uyurken ıslanmak hayatının güzelliklerle dolacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada bir adamı uyurken görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, yeni insanlarla tanışacağına alamet eder.

Rüyada uyurken gülmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada ölen babasını uyurken görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilini uyurken görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı uyurken görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, yolunda huzurla devam edeceğine delalettir.

Rüyada uyurken terlemek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, çok üzüntü duyulacağına, kafasını rahatlatacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babayı uyurken görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top