Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini uyurken izlemek

Rüyada kendini uyurken izlemek

Rüyada kendini uyurken izlemek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini uyurken izlemek gördüyseniz:

  • Bir süredir oldukça yavaş ilerleyen işler, planlar veya programlar hız kazanmaya başlıyor.

Rüyada kendini uyurken izlemek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini uyurken izlemek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, evine haciz geleceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Rüyada kendini uyurken görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa alamet etmektedir.

Rüyada akrabayı uyurken görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada ölen kişiyi uyurken görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada babasını uyurken görmek yeniden bir araya geleceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisini uyurken görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine tabir olunur.

Rüyada uyurken kendini görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, daima secde ve şükür edeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments