Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini uyurken görmek

Rüyada ölmüş birini uyurken görmek

Rüyada ölmüş birini uyurken görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birini uyurken gördüyseniz:

  • Sempatikliğinizi korumalı, politik olmalı, yüzleşilmesi gereken durumlardan kaçınmalısınız.

Rüyada uyurken altına kaçırmak her zaman sevgi göreceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uyurken namaz kılmak ağlayacağına, strese gireceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasını uyurken görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada oğlunu uyurken görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölen kişiyi uyurken görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada kocayı uyurken görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslanı uyurken görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, endişelerin biteceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık birini uyurken görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yeni işlere atılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments