Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyurken uyandırılmak

Rüyada uyurken uyandırılmak

Rüyada uyurken uyandırılmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uyurken uyandırılmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışına bırakın.

Rüyada uyurken uyanmak zor günlerin geride kalacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada uyurken uyandırılmak bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada başka birini uyurken görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uyurken dua etmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada bir kızı uyurken görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına delalettir.

Rüyada kocasını uyurken görmek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalet eder.

Rüyada kocayı uyurken görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine delalet eder.

Rüyada babasını uyurken görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments