Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin terlediğini görmek

Rüyada bir erkeğin terlediğini görmek

Rüyada bir erkeğin terlediğini görmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin terlediğini gördüyseniz:

  • İlk işin ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranı düzeltmek olsun.

Rüyada bir erkeğin terlediğini görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada çok terlemek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, makam ve rütbe edineceğine yorulur.

Rüyada koşarak terlemek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, hayırlı adımlar atılacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada elleri terlemek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada sırtı terlemek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada hamamda terlemek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, duyguların karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada başka birinin terlediğini görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin terlediğini görmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, kimse ile tartışmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments