Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altının terlediğini görmek

Rüyada koltuk altının terlediğini görmek

Rüyada koltuk altının terlediğini görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altının terlediğini gördüyseniz:

  • Belli konular belli bir ilerleme süreci içinde gelişme göstereceğe benziyor.

Rüyada koltuk altının terlediğini görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin terlediğini görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin terlediğini görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, hile ile mal elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölen birinin terlediğini görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının terlediğini görmek çok iyi işler yapılacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına işaret eder.

Rüyada alnının terlediğini görmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, iyiliğe ve güzelliğe, keyfinin kaçacağına işarettir.

Rüyada güneşten terlemek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin terlediğini görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments