Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşarken terlemek

Rüyada koşarken terlemek

Rüyada koşarken terlemek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada koşarken terlemek gördüyseniz:

  • İş birliği içerisine gireceğiniz veya anlaşma yapacağınız kişilerin kapasitelerini hafife alıyor ya da gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Rüyada koşarak terlemek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalettir.

Rüyada koşarken terlemek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye yorulur.

Rüyada uyurken terlemek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada koltuk altının terlediğini görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada güneşten terlemek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin terlediğini görmek her anlamda güçleneceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin terlediğini görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin terlediğini görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments