Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünü pislemek

Rüyada üstünü pislemek

Rüyada üstünü pislemek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstünü pislemek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız, geçmişin hatırını hiçe sayarak sizi kötü şekilde kırabilir.

Rüyada üstünü pislemek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada atın pislediğini görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada köpeğin pislediğini görmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada denize pislemek sahip olduğu nimetin artacağına, huzura erileceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuşun pislediğini görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin eve pislediğini görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, güzel günlerin kapıda olacağına tabir olunur.

Rüyada altını pislediğini görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada güvercinin üstüne pislediğini görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, rahatının bozulacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments