Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünü ıslak görmek

Rüyada üstünü ıslak görmek

Rüyada üstünü ıslak görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstünü ıslak gördüyseniz:

  • Bazı ters davranışlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada üstünü ıslak görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ıslak birini görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, çok sağlıklı olunacağına işaret eder.

Rüyada ıslak ekmek yemek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada evin içini ıslak görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının ıslak olduğunu görmek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada uzun ıslak saç görmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına yorulur.

Rüyada ıslak külot görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak pantolon görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments