Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak birini görmek

Rüyada ıslak birini görmek

Rüyada ıslak birini görmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ıslak birini gördüyseniz:

  • Mevcut durumdan istediğiniz sonuçları almak veya isteklerinize kavuşabilmak istiyorsanız, diğerlerinin fikirlerine, planlarına veya zamanlamalarına da riayet etmelisiniz.

Rüyada ıslak gelinlik giymek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak beton görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine yorulur.

Rüyada yatağını ıslak görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalet eder.

Rüyada ıslak para bulmak şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, amaçlarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada ıslak sigara içmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, şansın döneceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini ıslak görmek evlat sahibi olunacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarını ıslak görmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada ıslak saçı kurutmak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments