Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünü açık görmek

Rüyada üstünü açık görmek

Rüyada üstünü açık görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada üstünü açık gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle oldukça büyük paralar kaybedebilirsiniz.

Rüyada üstünü açık görmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada belden üstünü açık görmek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin üstünü açık görmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık mor renk görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçın açık olduğunu görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, amaçlarına ulaşmaya, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık kalça görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını açık görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada açık büfe yemek kızgınlıkların geçeceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments