Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belden üstünü açık görmek

Rüyada belden üstünü açık görmek

Rüyada belden üstünü açık görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, çok uğraş vereceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada belden üstünü açık gördüyseniz:

  • Belli iş, plan, düzenleme, anlaşma veya ilişkilerden tam olarak ne istediğinizi belirlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada belden üstünü açık görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına delalet etmektedir.

Rüyada belden aşağısını açık görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada belden aşağı açık görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, isabetli kararlar alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belden yukarısını açık görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına delalettir.

Rüyada belden altını açık görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Rüyada belden aşağı görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, aile hayatına adım atılacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada belden aşağısını yıkamak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada belde silah taşımak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments