Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık mor renk görmek

Rüyada açık mor renk görmek

Rüyada açık mor renk görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık mor renk gördüyseniz:

  • Bazı kişilere güvenmemeniz gerektiğini anlayabilirsiniz.

Rüyada açık mor renk görmek bekarlar için evlenmeye, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada açık renkli kan görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada açık renk yılan görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, adının ülke dışında yayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık renk pantolon giymek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada açık renk saç görmek duygularının karşılığını alamayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık renk elbise giymek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada açık renk fare görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık renk kan görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, mutlu olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments