Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın açık olduğunu görmek

Rüyada saçın açık olduğunu görmek

Rüyada saçın açık olduğunu görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet eder.

Rüyada saçın açık olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle özel bir plan yapabilirsiniz.

Rüyada saçın açık olduğunu görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, kendini her konuda geliştireceğine işaret eder.

Rüyada saçı açık gezdiğini görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını açık görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalet eder.

Rüyada saçı açık olduğunu görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının saçını açık görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına inanılır.

Rüyada kendi saçını açık görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına işaret eder.

Rüyada kapalı kadının saçını açık görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, dertlerinin şifasını bulacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı bir insanın saçını açık görmek işlerinizin bozulacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments