Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını açık görmek

Rüyada saçını açık görmek

Rüyada saçını açık görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, bekarlar için evlenmeye, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına alamet eder.

Rüyada saçını açık gördüyseniz:

  • Çağrıldığınızda gereken yerde olmanız veya gerekeni yapmanız, ileride bazı konularda dışlanmanızın önünü kesebilir.

Rüyada saçı açık birini görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada saçı açık renge boyatmak gönlünün rahata ereceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini başı açık ve saçı uzun görmek canının derdine düşeceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eşinin saçını açık görmek umutlarının kırılacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına yorulur.

Rüyada başkasının saçını açık görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı birinin saçını açık görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada saçı açık gezmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada kapalı saçı açık görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments