Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin üstünü açık görmek

Rüyada evin üstünü açık görmek

Rüyada evin üstünü açık görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin üstünü açık gördüyseniz:

  • Vizyonu olmayan veya sizi anlayamayan kişiler tarafından engellendiğinizi veya önünüzün kesildiğini hissedebilirsiniz.

Rüyada evin üstünü açık görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstünü açık görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada belden üstünü açık görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin kapısını açık bulmak iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine yorulur.

Rüyada evin kapılarını açık görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, kazancın her daim artacağına alamet eder.

Rüyada evin pencerelerini açık görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına yorulur.

Rüyada evin camını açık görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına inanılır.

Rüyada evinin kapısının açık olduğunu görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments