Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne kuma gelmesini görmek

Rüyada üstüne kuma gelmesini görmek

Rüyada üstüne kuma gelmesini görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada üstüne kuma gelmesini gördüyseniz:

  • Gergin veya uzlaşmaya yanaşmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada üstüne kuma görmek onları koruyup kollayacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek canın derdine düşeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, keyifli olacağına yorulur.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına delalet eder.

Rüyada üstüne kuma getirmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstüne kuma geldiğini görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstüne kuma gelmesini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine yorulur.

Rüyada ayakları kuma gömmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, güzel ameller işleyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments