Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne kuma görmek

Rüyada üstüne kuma görmek

Rüyada üstüne kuma görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada üstüne kuma gördüyseniz:

  • Yaratıcı işlerle uğraşabilir veya eğlenceli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada üstüne kuma görmek problemlerini çözeceğine, ticarette öne geçeceğine, verilen  sözlerin tutulacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstüne kuma getirmek el üstünde tutulur hale geleceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine inanılır.

Rüyada üstüne kuma gelmesini görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, dertlerinden arınacağına işarettir.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, ticaretin büyüyeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne kuma geldiğini görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, kötü günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuma saklanmak ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada kuma olduğunu görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments