Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları kuma gömmek

Rüyada ayakları kuma gömmek

Rüyada ayakları kuma gömmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakları kuma gömmek gördüyseniz:

  • Daha esnek olmanızda fayda var.

Rüyada ayaklarını kuma gömmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağını kuma gömmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sevilen bir dostun geleceğine delalet eder.

Rüyada ayakları kuma gömmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, düşmanların çok üzüleceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini kuma gömmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada birini kuma gömmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, çok ünlü bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada kuma gömmek rızkından ve gelirinden olacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına alamet eder.

Rüyada ayaklarını kuma görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine delalet eder.

Rüyada üstüne kuma geldiğini görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments