Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi son derece sakin bile hissetseniz beklenmedik zamanlarda patlama yapabilirsiniz.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada üstüne kuma getirmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada eşinin üzerine kuma getirmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin kuma getirdiğini görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, bilakis malının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada eşine kuma getirmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, elin bollaşacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına delalet eder.

Rüyada üzerine kuma getirmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, mutsuz ve hasta olacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuma getirmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments