Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek

Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek

Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, haram mala, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, endişelerini silip atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının kuma getirdiğini gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın eğlenme tekliflerini kabul edin zararlı çıkmazsınız.

Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşine kuma getirmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin üzerine kuma getirmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eşinin kuma getirdiğini görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada üzerine kuma getirmek çok iyi sonuçlar vereceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, dileklerin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalet eder.

Rüyada üstüne kuma getirmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments