Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne kuma getirmek

Rüyada üstüne kuma getirmek

Rüyada üstüne kuma getirmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına yorulur.

Rüyada üstüne kuma getirmek gördüyseniz:

  • Bazı konular ciddi şekilde biçimlenmeye başlıyor.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek kötü durumlara düşürüleceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne kuma getirmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşine kuma getirmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına inanılır.

Rüyada kuma getirmek mutlu bir insan olunacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada eşinin kuma getirdiğini görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin üzerine kuma getirmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments