Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne kuma geldiğini görmek

Rüyada üstüne kuma geldiğini görmek

Rüyada üstüne kuma geldiğini görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, işlerin düzeleceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, helal rızka sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstüne kuma geldiğini gördüyseniz:

  • Evinizde ya da işyerinizde kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada üstüne kuma geldiğini görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne kuma getirmek işlerinin çok iyi gideceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada üstüne kuma gelmesini görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına delalet eder.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, hayır getirecek işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstüne kuma görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine inanılır.

Rüyada denizde kuma batmak yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuma battığını görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments