Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pisliğe bulaşmak

Rüyada pisliğe bulaşmak

Rüyada pisliğe bulaşmak itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kısmet alacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada pisliğe bulaşmak gördüyseniz:

  • Kendi planlarınızı gerçekleştirmek için yapacağınız teşebbüsler sonuçsuz kalabilir.

Rüyada hayvan pisliğine bulaşmak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet pisliğine bulaşmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pisliğe bulaşmak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada insan pisliğine bulaşmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada boka bulaşmak öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına tabir olunur.

Rüyada büyük abdest bulaşmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine işaret eder.

Rüyada eli boka bulaşmak sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kaka bulaşmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments