Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne kaka yapmak

Rüyada üstüne kaka yapmak

Rüyada üstüne kaka yapmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına inanılır.

Rüyada üstüne kaka yapmak gördüyseniz:

  • Çocuklarınız veya aile üyelerinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada üstüne kaka yapmak başarı için fırsatların artacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada halının üstüne kaka yapmak hem çok mutlu olacağına, iş kaybı yaşayacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne kaka yaptığını görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstüne kaka bulaşmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil kaka yapmak bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kaka ve çiş yapmak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, sağlıklı ve zinde olacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli kaka yapmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada kakanı yapmak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments